Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doet de Scouting Agger Martini Groep weer mee met de Rabo ClubSupport (voorheen Rabo Clubkas Campagne). Rabobank Rijn en Heuvelrug zal in november een geldbedrag verdelen over verschillende clubs en verenigingen. Hoe meer stemmen de club krijgt, hoe meer geld ze krijgen.

Bent je lid van Rabobank Rijn en Heuvelrug, dan zou het geweldig zijn als je op ons wil stemmen! Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober via de Rabo App of op Rabobank.nl/clubsupport.
Ieder Rabobank lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 per vereniging. Omdat wij de scoutinggroepen in onze gemeente een warm hart toedragen (en zij ons), willen wij vragen om de overige stemmen te verdelen over de scoutinggroepen Ben Labre en Rover Crofts.

Namens allen: alvast bedankt voor jouw stem!

Your comment