Vlaaienactie 2021

Door Corona kan de Vlaaienactie van Scouting Agger Martini Maartensdijk dit jaar (opnieuw) niet doorgaan.

Financieel is alle steun van harte welkom. De vlaaienactie was altijd een grote inkomstenbron voor de vereniging. Een donatie ontvangen wij graag op onze bankrekening: NL 49 INGB 0002 0470 99 t.n.v. Agger Martini Groep. Het is ook mogelijk deze QR-code te gebruiken. Hartelijk dank!

Als vervanging zijn we een kleurwedstrijd gestart! Je kan deze vlaai inkleuren zoals jij wilt. De allermooiste en vooral creatiefste inzending kan een echte Limburgse vlaai winnen! Ook kunt u meedoen met de smaakwedstrijd.

Als je de kleurplaat af hebt en kans wil maken op de prijs, kun je hem tot en met 17 april 2021 op één van onderstaande adressen in de brievenbus doen:
Maartensdijk: Drakensteyn 37
Hollandsche Rading: Charles Weddepohllaan 28
Westbroek: Westbroekse Binnenweg 88

Your comment